Dit recept afdrukken
Dit recept versturen
Voor dit recept stemmen
Dit recept delen
Ingredi├źnten:
  • Bospeen
  • Selderij
  • Doperwten

INGREDIËNTEN

Voor 4 personen

1 blik tonijn
125 g diepvriessoepgroenten: doperwtjes, selderij-wortelen (eventueel vervangen door gemengde groenten)
50 g Emmentaler
2 eieren
10 cl room
Zout en peper

 

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180° C.

Doe de diepvriessoepgroenten in een braadpan met olijfolie. Dek de pan af en laat de groenten op een laag vuurtje 8 minuten ontdooien.

Kluts 1 ei en 1 eigeel in een slakom. Voeg er room en geraspte Emmentalerbij. Kruid met zout en peper.

Doe er de groenten en de uitgelekte tonijn bij.

Leg alles in een beboterde ovenschaal. Laat het 30 minuten in de oven bakken.